Nİsan

Yachting Sector Etkinliği

09:00 — 18:00 İstanbul

T.Y.K.D. olarak 16 - 19 Nisan tarihleri arasında, yat sektöründe çalışan kaptanlar ve firmalar arasındaki ilişkiyi güçlendirmek amacıyla gerçekleştireceğimiz etkinliğimizle ilgili detaylar için derneğimize ulaşabilirsiniz.

Gelin, Tanışalım

Etkİnlİklerİmİz

EKİM

2018 Göcek Toplantısı

Göcek Toplantısı
19 - 20 Ekim
D Marina

Yat camiasının, yat kaptanlarının ve personelinin karşılaştıkları sorunları tartışmak, deniz ve koylarımızın temizliği, misafir yatların atık su ve katı atık sorunlarını ve yarattıkları problemleri çözmek adına bir araya geldik.

Detaylar

Nisan

2018 Boat Show Avrasya

CNR Boat Show 2018
10 - 18 Nisan
İstanbul, Yeşilköy - CNR Fuar Alanı

Deniz Ticaret Odası Başkanları, Denizciler Sendikası Başkanları ve İstanbul Liman Başkanımız derneğimizin standına resmi ziyarette bulunanlar arasında yer almıştır. Resmi temasların yanısıra fikir ve öneriler doğrultusunda, yapılması planlanan düzenlemeler için yol haritası belirlenmiştir.

Detaylar